Gratis verzending binnen NL, BE & DE
Levertijd 1-2 werkdagen
Retourneren binnen 14 dagen
Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

14 dagen de tijd om te retourneren.

We vinden het prima om elk artikel om te ruilen of te cancelen, als je om welke reden dan ook van gedachten verandert (onder voorbehoud van onze algemene voorwaarden). Zorg ervoor dat de artikelen nieuw, ongebruikt en met de originele verpakking en de labels van de kleding eraan worden geretourneerd. Retourneren dient binnen 14 dagen na ontvangst product plaats te vinden. We kunnen retourzendingen van artikelen niet als defect accepteren als ze niet volgens de instructies op het waslabel zijn behandeld.

Retourzendingen die niet aan onze richtlijnen voldoen, kunnen helaas niet worden geaccepteerd en worden naar u teruggestuurd.

Retourneren?

Vul het retourformulier in dat bij uw bestelling is gevoegd (of download deze hier). Plak het door jou te regelen postlabel op het pakket en stuur het pakket retour. Als je wilt retourneren dient dit binnen 14 dagen na de bezorgdatum van je bestelling te gebeuren.

  • Verpak de artikelen zorgvuldig, waarbij elk artikel in de originele, perfecte staat is en alle labels zijn bevestigd.
  • ***Als u buiten de EU woont vergeet dan niet om uw pakket te labelen met 'Returned Unwanted NL Merchandise - Custom Value 0 €' om invoerrechten te vermijden.
  • Houd er rekening mee dat klanten verantwoordelijk zijn voor de retourkosten. Voor sommige landen kunnen we een scherp geprijsde retourservice bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@wickwings.nl
  • Cadeaupapier of geschenkverpakkingen kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Mocht je artikelen die je in een geschenkdoos hebt ontvangen, willen ruilen of retourneren, dan hoef je de doos niet terug te sturen. Als je een nieuwe cadeauverpakking nodig hebt voor je ruiling, neem dan contact met ons op. Voor een nieuwe cadeauverpakking worden extra kosten in rekening gebracht.

Wat gebeurt er dan?

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je geretourneerde artikel, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat je retour is terugbetaald (of omgeruild). Houd er rekening mee dat artikelen moeten voldoen aan ons retourbeleid.
De details van het retour worden ook op uw account geplaatst. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat uw bank de terugbetaling heeft voltooid, afhankelijk van de verwerkingstijd. Voor bestellingen die met bankoverschrijving zijn betaald, kunnen we alleen een productruil of terugbetaling in winkeltegoed aanbieden.

Wat is het Retouradres?

wickwings.nl
Nijenburg 73
1081 GE Amsterdam
Nederland

Levertermijn

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, doen we ons uiterste best om de artikelen zo snel mogelijk te verzenden. We proberen je pakket op werkdagen als je deze voor 15 uur bestelt dezelfde dag te verzenden.
Wij zullen de bestelling met zorg inpakken en overhandigen aan de transporteur. Hiervoor gebruiken wij PostNL en DPD. Nadat het pakket is verzonden, ontvang je de trackingcode per mail. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan eerst de spambox. Het komt vaak voor dat de e-mail daar binnenkomt. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan contact met ons op via info@wickwings.nl. Pakketten binnen Nederland, België en Duitsland worden over het algemeen binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Voor de andere landen kan dit enkele dagen duren.

Belangrijk bij Retourneren

Wanneer je producten retourneert en je uiteindelijke bestelbedrag onder de limiet voor gratis verzending komt, vervalt de gratis verzending van je eerste bestelling. De kosten worden verrekend met het retourbedrag.

Belastingvrij shoppen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. Als je buiten de EU bent gevestigd, stuur ons dan een e-mail op info@wickwings.nl. Wij crediteren dan het BTW-bedrag.

Pakketten die buiten de EU worden verzonden, kunnen onderhevig zijn aan belastingen, douanerechten en toeslagen die door het land van bestemming worden afgehandeld. Eventuele douane- of invoerkosten worden in rekening gebracht zodra het pakket het land van bestemming bereikt. Deze kosten zijn voor rekening van de ontvanger van het pakket.

Als u onze verzending weigert vanwege te hoge invoerkosten, bent u verantwoordelijk voor de oorspronkelijke verzendkosten, invoerkosten die op het pakket zijn inbegrepen en de kosten van het terugzenden van het pakket. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw terugbetaling.

starrockethistorymagnifiercross