Gratis verzending binnen NL, BE & DE
Levertijd 1-2 werkdagen
Retourneren binnen 14 dagen
Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Wick wings kinderkleding van nederlandse bodem

Wick Wings, opgericht in 2019 door Fashion Friends, is een Nederlands kinderkledingmerk dat relaxt elegant is.

Ontwerpster Suzanne Houtenbos, studeerde fashion aan de HTS (Mr Koetsier) en werkte jarenlang bij gerenommeerde kledingmerken.

Zij creëert deze prachtige collectie. Samen met collega marketeer Casper Hendriks en innovator Wick zorgt Wick Wings ervoor dat kinderen tot 16 jaar over de hele wereld in hippe, duurzame kinderkleding rondlopen.

Have fun shopping!

Onze waarden

Wij geloven dat comfortabele, premium kleding veel vertrouwen geeft. Het stelt je hierdoor instaat echt te kunnen relaxen. Je kan eindelijk doen wat je had willen doen, te handelen en tot grote prestaties komen. Wick Wings is een op comfort gericht merk met als doel om comfortabele mode te creëren die vertrouwen geeft.

Bij Wick Wings gaan we verantwoordelijk te werk. Er is altijd meer te doen maar voor nu is dit wat we gedaan hebben.

We ontwerpen en maken kleding die veelzijdig en tijdloos is. Verzorg de kleding goed en zorg ervoor dat de kleding weer aan een ander klein kind wordt doorgegeven.

We hebben bekwame ambachtslieden in India voor Wick Wings werken. Wick Wings doelstelling is dat deze lieve mensen hun levensonderhoud en hun tradities kunnen voortzetten.

We houden onze toeleveringsketen zo kort als mogelijk en maken al onze kledingstukken van stof, knippen en naaien tot borduren op één plek: India.

We richten ons op de textiel die alleen sterke en natuurlijke vezels en gunstige eigenschappen hebben.

Wij maken gebruik van CO2-neutrale pakketverzending.

Bij Wick Wings geloven we zeker in slow fashion. Dit is het proces waarin we mooie “all seasons” kleding maken voor kinderen. De kleding die je eigenlijk nooit meer weg wilt doen maar wilt doorgeven aan de volgende generatie!

Wij geloven in slimmer en goed in te kopen en vooral minder te kopen wat slechts enkele maanden meegaat omdat de kwaliteit te wensen overlaat of te kort hip en trendy zal zijn.

Elk van onze kledingstukken is van begin tot eind zorgvuldig geselecteerd. We proberen de traditionele textieltechnieken in ere te houden en te behouden. Hierbij ondersteunen we de lokale ambachtslieden, de gemeenschap en de bedrijven.
starrockethistorymagnifiercross