Gratis verzending binnen NL, BE & DE
Levertijd 1-2 werkdagen
Retourneren binnen 14 dagen
Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Wereldwijde verzending

contact

Wick Wings streeft ernaar dat 100% van haar pakketten klimaatneutraal bezorgt worden.

Om dit te realiseren moet de ambitie van onze bezorger daarom ook dé groenste pakketbezorger van Europa te willen zijn.

In deze tijd is duurzaamheid de grootste uitdaging. De bezorgers zijn voornemens om een echt duurzame onderneming te worden. Dat is waar zij elke dag voor gaan. Het streven is om een blijvende kracht in de wereld te worden, door hun krachten met klanten, consumenten, leveranciers en andere belanghebbenden te bundelen, zodat ook zij een positief verschil kunnen maken voor de mens, onze planeet en de gemeenschappen waarin zij actief zijn.

Onze transporteurs zitten ook in de voorhoede bij de revolutie op het gebied van e-commerce, dat elke dag van invloed is op het leven van miljoenen mensen.

– dat is nog een reden om met de duurzaamste bezorgonderneming te willen samenwerken.

BELASTINGVRIJ SHOPPEN

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. Als je buiten de EU bent gevestigd, stuur ons dan een e-mail op info@wickwings.nl. Wij crediteren dan het BTW-bedrag.

Als je onze verzending weigert vanwege te hoge invoerkosten, ben je zelf verantwoordelijk voor de oorspronkelijke verzendkosten, invoerkosten die op het pakket zijn inbegrepen en de kosten van het terugzenden van het pakket. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de terugbetaling.

starrockethistorymagnifiercross